ОСТАННІ НОВИНИ

КОД створювали не для поділу мандатів – Томенко

|

Комітет опору диктатурі не створювали для поділу майбутніх депутатських мандатів, а для боротьби із режимом. Про це сьогодні на прес-конференції сказав один з очільників об’єднаної опозиції  Микола Томенко.

«Ми задумали КОД, як координаційний орган  проведення масових заходів спротиву, захисту мови, захисту наших соратників по опозиції», – сказав він і додав, що має інформацію з різних регіонів України, в тім числі і з Львівської області про те, що КОД займається не тим, чим мав би, а передовсім починає визначати кандидатів у майбутні депутати.

«Наші колеги, з якими ми створювали КОД, щоби боротися проти злочинного режиму Януковича, сьогодні в деяких регіонах борються і вдень, і вночі за те, щоб отримати документ про те, що він кандидат від єдиної опозиції», – зазначив Микола Томенко і додав, що йому прикро за такі речі.

«Тому я сумую, що сьогодні в деяких регіонах це організація, яка вдень і вночі наділяє статусом того кандидата чи іншого. Ми не створювали цю організацію для поділу мандатів. Ми об’єдналися, щоби банду цю зупинити і змінити країну», – додав Микола Томенко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *