ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські мажоритарники проходять фейс-контроль у Києві

|

Об’єднана опозиція майже узгодила мажоритарників по Львову, повідомив сьогодні на прес-конференції лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк.

За його словами, кандидати в депутати від об’єднаної опозиції пройдуть співбесіду в Києві і коли буде ухвалено остаточне рішення, то їх представлять на прес-конференції у Львові.

Натомість віце-спікер Микола Томенко наголосив на тому, що керівництво об’єднаної опозиції буде неодноразово перевіряти висуванців на мажоритарні округи, бо від них залежатиме доля майбутньої більшості.

За словами Томенка, деякі люди намагаються будь-яким чином дістати папір, що саме вони є висуванцями від об’єднаної опозиції, однак немає певності, що отримавши мандат, ці люди при першій же загрозі не втечуть під крило влади.

«Краще ми зайвий раз перевіримо людину, бо нам йдеться про більшість у парламенті, а їм йдеться про округ» – наголосив Томенко.

За його словами, висуванцем від опозиції має бути людина, котра реально працює на певній території, має там авторитет і є в реальній опозиції хоча б від того часу, як Янукович прийшов до влади.

Він зауважив, що в Галичині з цим є певні проблеми, адже є доволі багато достойних людей, які мають приблизно однаковий рейтинг. Тому має бути кілька критеріїв, на підставі яких можна буде обрати людину, яка точно переможе на виборах. 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *