ОСТАННІ НОВИНИ

На відвідувачів фан-зони Львова чекає насичена розважальна програма

|

Офіційна фан-зона Львова розпочне діяльність в переддень відкриття чемпіонату – 7 червня. Про це розповіла заступник директора ЛКП «Агенція з підготовки Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012» Соломія Короненко.

Відтак, у концертно-розважальній програмі візьмуть участь іноземні гурти з країн-учасниць чемпіонату. Зокрема, тут співатиме відомий французький гурт «L’avion Rose» та німецький хіп-хоп колектив Сhefket, що готує спільний проект з українським гуртом «ФлайzZzа».

Розважальна програма фан-зони буде складатись також з виступів українських зірок. Так фанів розважатимуть ТНМК, Друга Ріка, Тартак, Гайдамаки, Бумбокс, Мандри, Антитіла, Mad Heads та багато інших відомих українських музикантів.

Також кожен день роботи фан-зони складатиметься з блоків «Фан-телебачення». Це проект, де вболівальники зможуть побачити кращі моменти ігор попереднього дня, найкращі голи у цьому та попередніх турнірах європейської першості. Всі матчі транслюватимуть на великому екрані. Але, оскільки 16, 17 та 18 червня відбуватимуться паралельно по два матчі в інших містах, то ігри транслюватимуть ще й на додатковому екрані.

Ведучі та коментатори спілкуватимуться переважно українською, інколи перекладаючи важливу інформацію англійською та німецькою.

Нагадаємо, офіційна фан-зона Львова розташовуватиметься на проспекті Свободи.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *