ОСТАННІ НОВИНИ

Антимонопольний зобов’язав «Енергію-тепловодосервіс» припинити порушення законодавства

|

Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) оштрафувало ТОВ «Енергія – Тепловодосервіс» на 10 тис. грн за зловживання монопольним становищем на ринку послуг з централізованого водопостачання та водовідведення. Про це повідомили у прес-службі територіального відділення АМКУ.

Львівське територіальне відділення АМКУ встановило, що ТОВ «Енергія – Тепловодосервіс» вчинило порушення конкуренційного законодавства у вигляді бездіяльності даного Товариства, а саме не приведення договорів у відповідність до форми Типового договору, що може призвести до ущемлення інтересів споживачів. Справа розпочата з власної ініціативи Відділення, за результатами проведеного дослідження ринку централізованого водопостачання та водовідведення. Зобов’язано відповідачів привести діючі договори на послуги з водопостачання та водовідведення у відповідність до форми Типового договору та здійснити їх переукладення.

При визначенні розміру штрафу, Відділення врахувало визнання факту вчинення порушення, вчинення порушення вперше.

«Зважаючи на співпрацю Товариства з територіальним відділенням Комітету, та той факт що в ході провадження справи почалося усунення порушення, тому розмір штрафу знижено. Закликаємо Вас за потреби звертатися до Комітету, при отриманні скарги від споживачів або повторному вчиненню порушення санкції будуть більш жорсткими», – зазначив з цього приводу Голова Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Андрій Басараба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *