ОСТАННІ НОВИНИ

Мавроді запускає нову "оригінальну" піраміду

|

Творець фінансової піраміди “МММ-2011” Сергій Мавроді створює новий проект “МММ-2012”, мета якого підтримати стару піраміду, пише ТСН.

За словами “сучасного Бендера”, “МММ-2012” буде новою структурою, тому чуток про неї в пресі не буде. При цьому “МММ-2012” не скасовує “МММ-2011”: кошти, які буде отримувати нова піраміда, частково підуть у стару.

Щоб усі вкладники не перевели кошти зі старої піраміди в нову, в старій будуть вищі відсотки за вкладами. В цілому ж, за винятком деталей з нарахуванням бонусів, піраміди відрізнятись не будуть.

Нагадаємо, у середу, 30 травня, видання “Юрист онлайн” повідомило, що в терміновому порядку припиняють свою роботу офіси та центри системи “МММ-2011”, а вся готівка, що була в офісах представництв, була вивезена в невідомому напрямку, карткові рахунки заблоковані. Значна кількість учасників піраміди в інтернеті підтверджує, що всі виплати припинені, і їх керівники в цій системі заявляють, що грошей більше не буде. При цьому деякі громадяни, які довірили кошти Мавроді, запевняють, що ще за день до чуток про крах піраміди спокійно забирали свої кошти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *