У Львові турист «помив руки» до черепно-мозкової травми

|

 Днями у Личаківський РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області надійшло повідомлення від чергового лікаря першої міської клінічної лікарні Львова про те, що до них доставили 20-річного громадянина  іноземної держави. Про це інформує ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Лікарі встановивши діагноз – забій головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, перелом черепа, епідуральна гематома зліва. Госпіталізували останнього в нейрохірургічне відділення.

Правоохоронці встановили, що чоловік приїхав до Львова 25 травня в якості туриста. Вночі проти 28 травня він разом з друзями-іноземцями відвідав один з нічних закладів міста, де між ними та мешканцями Львівщини виник конфлікт. Причиною сварки став, як не дивно, звичайний коктейль. 20-річний мешканець Рави-Руської, помітивши як незнайомий чоловік зухвало п’є його напій, наніс удар по обличчю.

На щастя, у нічному закладі був перекладач, який зумів встановити контакт між чоловіками. Помирившись, хлопці продовжили відпочинок у закладі.

За повідомленням правоохоронців, пізніше з’ясувалось, вказані вище тілесні ушкодження іноземець отримав у вбиральні, коли пішов туди, щоби помити руки.
Водночас прес-служба міліції не уточнює коли саме турист отримав травму.

 Фото: Pegas 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *