ОСТАННІ НОВИНИ

У конкурсі “Я — найкращий уболівальник” переміг бразилець

|

Бразилець Мінейро Бруно Баротте із Сан-Паулу виграв два квитки на матч Євро-2012 в рамках конкурсу «Я – найкращий вболівальник», інформує м едіа-центр “Львів-2012”. Його фотографія перемогла в голосуванні в мережі «Facebook», отримавши 688 голосів. Бразилець відвідає матч Данія-Німеччина.

«Я дуже радий, що зможу відвідати Львів. Приїду до вашого міста з другом із Індії та сподіваюся відвідати всі цікаві місця. Я подорожуватиму Європою три місяці, тому ЄВРО-2012 та Олімпійські Ігри – у моїх планах. Я вирішив брати участь, як тільки дізнався про конкурс. Я дуже сподівався виграти», – повідомив Бруно медіа-центру.

Раніше про Україну та Львів Бруно Баротте нічого не чув, тільки після того, як прийняли рішення, що в Україні буде ЄВРО 2012.

«Я знаю, що зроблено чимало роботи в процесі підготовки до Чемпіонату Європи з футболу. На туристів очікують концерти та інші цікавинки», – додав бразилець.

Нагадаємо, у Львові було проведено конкурс «Я-найкращий вболівальник». Це конкурс-розіграш квитків на матч УЄФА ЄВРО 2012™. Призер став власником двох квитків на один з матчів УЄФА ЄВРО 2012 у Львові Данія-Німеччина – безкоштовно. Організатор конкурсу – департамент «ЄВРО 2012».

Джерело фото: Медіа-центр “Львів-2012” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *