ОСТАННІ НОВИНИ

«Львів рекомендує» 135 ресторанів

|

У Львові відзначають кращі заклади у рамках програми «Привітне місто» щодо якості надання послуг, повідомляє медіа-центр «Львів-2012». Уже відзначено 135 закладів громадського харчування, 5 готелів, 1 хостел, 6 таксоперевізників та 3 мережі АЗС. Наліпка «Привітне місто» означає, що місто Львів їх рекомендує.

 За попередніми результатами, наліпки «Привітне місто», що означають рекомендацію закладу містом, у Львові вже отримали 135 закладів громадського харчування, з них 107 – в центральній частині. Загалом проведено обстеження 430 закладів ресторанного господарства м. Львова.

«Проект «Привітне місто» охоплює всі сфери діяльності міста, які на сьогодні готуються прийняти таку масштабну подію. Коли ми говоримо про сферу послуг, тобто про готелі, хостели, заклади ресторанного господарства, про автозаправні станції і про таксі, –  ми говоримо про ті пункти, де туристи, гості нашого міста, вболівальники вперше  будуть зустрічатися з мешканцями. Від першого враження дуже багато залежить. Те, яким чином надаватимуться послуги, сформує враження про наше місто, імідж міста не тільки серед тих туристів, які приїдуть до нас. Вони повернуться в свої країни і будуть розповідати про Львів.

На сьогодні нам приємно відзначити що більшість закладів ресторанного господарства є готовими. 70% закладів мають ті вимоги, які були сформовані: платіжні термінали, англомовне меню, вільний Wi-Fi, належний санітарно-гігієнічний стан. Тобто ми можемо говорити, що сфера ресторанного господарства завершує свою підготовку. Основні вимоги більшості готелів, хостелів дотримані. Процес обстежень хостелів ще триває.

До проведення Євро 90-92% таксі будуть мати інформаційні картки з усією необхідною інформацією про тариф, компанію-перевізника, гарячу лінію міста. Тобто з усією інформацією, яка необхідна туристам для того, щоб почуватися безпечними», – зауважила в. о. начальника управління економіки ЛМР Вікторія Довжик.

Також логотипом «Привітне місто» вже відзначено 6 таксоперевізників з найбільшим парком машин, 5 готелів, 1 хостел, 3 мережі АЗС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *