ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівщини проситимуть у Кабміні грошей на Моршин

|

Депутати Львівської обласної ради проситимуть у Кабінету Міністрів грошей на очисні споруди Моршина. Про це йшлося на засіданні комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації депутати заслухали звіт робочої групи, яка була створена з метою вивчення проблемних питань міста Моршина, інформує прес-служба Львівської облради.

Робоча група в складі Ігоря Стефанишина, Всеволода Біласа, Ярослава Хомина, Юрія Зірченка, Миколи Кадикала була створена для вивчення інформації, викладеної у звернені депутатів Моршинської міської ради щодо ситуації, яка склалася в місті-курорті Моршині. Депутати Моршинської міської ради наголошували на фактах незаконного відчуження земель, розпродажу комунального майна, незадовільній роботі каналізаційно-очисних споруд, погіршенні санітарно-епідеміологічного стану міського озера та використанні державних коштів не за призначенням.

Заслухавши звіт робочої групи, комісія вирішила підготувати звернення до Кабінету Міністрів щодо критичної екологічної ситуації, яка склалася в Моршині, та виділити кошти на проблемні питання міста-курорту, зокрема, на очисні споруди.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *