ОСТАННІ НОВИНИ

Суркіс залишить крісло у ФФУ на початку вересня

|

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс не буде висувати свою кандидатуру на наступний термін. Про це Григорій Михайлович повідомив журналістам на брифінгу після засідання виконкому ФФУ.

“Наступний конгрес відбудеться 2 вересня. Можу обіцяти одне. О 12:00, 2-го вересня я виступлю із звітною доповіддю, розповім про багато речей. Зараз про них немає сенсу говорити. Хоча досягнення ФФУ всім відомі. Основне з них – це Євро-2012 в Україні та Польщі.”

Один із журналістів запитав Суркіса чи той не передумає до вересня, щодо своєї кандидатури.

“Суркіс Григорій Михайлович не чіпляється за крісло. Чи можу я змінити свою думку? Мені є чим займатися. Додам, що ми вирішили провести Конгрес перед стартом збірної України у кваліфікації на ЧС-2014, хоча терміни повноваження поточного складу ФФУ закінчуються 12 вересня. Національна команда від зміни керівництва не постраждає. Головне, що у команди є наставник. Контракт з Блохіним підписаний до літа 2014-го року.”

Суркіс спілкувався з журналістами близько півгодини. Він був обмежений у часі через нараду у президента України Віктора Януковича з приводу Євро-2012.

Додамо, що Григорій Суркіс очолює ФФУ з серпня 2000 року. У липні 2004 року був переобраний на посаду глави ФФУ на другий термін. У вересні 2007 року переобраний на п`ять років втретє.

Gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *