ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`яни розказали, якими мають бути кандидати в депутати

|

Потенційний кандидат в народні депутати від округу повинен виконувати обіцянки, бути чесним та здатним приносити зміни, вважає майже половина львів’ян. Цю інформацію надає соціологічна група «Рейтинг», покладаючись на результати опитування.

Також позитивними рисами кандидата в народні депутати майже чверть респондентів назвали турботу про простих людей, патріотизм та надійність кандидата.

Для 20% опитаних мешканців Львова важливою є програма розвитку регіону та досвід господарської діяльності кандидата. Така ж кількість респондентів готові голосувати за молодого та енергійного кандидата з лідерськими рисами характеру.

Разом з тим, кандидат у народні депутати повинен більше уваги приділяти вирішенню господарських справ безпосередньо в окрузі. В цьому переконані 47% опитаних. А досвід та політична кар’єра кандидата впливають на вибір 33% респондентів-львів’ян. Лише 21% опитаних обов’язково підтримають кандидата від тієї ж партії, за яку голосують. Також майже половина львів’ян готові голосувати за кандидата, що є в опозиції, і не підтримує курс Президента В.Януковича. Водночас 30% опитаних хотіли б бачити кандидата, який не підтримує ані владу, ані опозицію. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *