ОСТАННІ НОВИНИ

Два райони Львова матимуть воду з з перебоями

|

У зв’язку з переврізками новозбудованої ділянки магістрального водогону «Винники – Довга» у четвер, 31 травня, та у п’ятницю, 1 червня, подача води буде здійснюватись з нормативним тиском за графіком з 6 до 9 год. та з 18 до 21 год, а у решту доби – з пониженим тиском частково у Сихівський та Личаківський райони, обмежені вулицями Дністерська – Дунайська – Липова Алея – Зелена – Шафарика – Дж.Вашингтона – Пасічна – Лисиницька – Китайська – Медової Печери і прилеглі до них вулиці. Після закінчення вказаних робіт цілодобове водопостачання буде відновлено. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Задля підключення нового водогону нам доведеться зупинити роботу насосної станції Винники та кілька свердловин на водозаборах Плугів та Вільшаниця. Водоканалу доведеться спершу спорожнити магістральний водогін, робочий тиск води у якому сягає 12 атмосфер. До робіт буде залучено 10 зварників, 46 слюсарів та 16 одиниць техніки. Мусимо виконати великий обсяг робіт у стислі терміни, щоб відновити водопостачання. Запевняємо львів’ян, що докладемо усіх зусиль, аби якомога швидше завершити роботи», – розповів головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Садовий.

Адміністрація «Львівводоканалу» просить мешканців створити необхідний запас води та вибачити тимчасові незручності, пов’язані з виконанням планових робіт.

Магістральний водогін «Винники-Львів» побудований у 1984 році і на даний час перебуває у гостро-аварійному стані. Технічний стан водогону невпинно погіршується, кількість аварійних ситуацій зростає: у 2009 році було зафіксовано 9 аварій, в 2010 р. – 27, а у 2011 р. – 47 аварійних ситуацій.

Роботи по заміні аварійної ділянки магістрального водогону «Винники-Львів» розпочалися у березні 2012р. За цей час було прокладено 550м сталевих труб діаметром 1000 мм. Заміна згаданої ділянки водогону коштувала підприємству 2 450 тис. грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *