ОСТАННІ НОВИНИ

На КРТ готують нову атаку - Козинець

|

Віце-президент Корпорації КРТ Світлана Козинець вважає, що нова хвиля публікацій про підприємство у ЗМІ спрямовані на те, щоб  під інформаційний супровід  блокувати роботу підприємства, а відтак – заволодіти ним в незаконний спосіб. Про це повідомляє прес-служба корпорації.

«Ми зараз є свідками підготовки  нової  атаки на наше підприємство. Замовники – ті самі, що й минулого разу. Сценарій – такий самий. Я нагадаю, що в результаті публікацій в цій же газеті (Експрес — ред.) недостовірної інформації та заяв одного народного депутата підприємство зазнало цілого ряду перевірок, вилучень документів, блокування роботи. Підприємство було практично паралізоване. Але нам вдалось встояти. Зараз же ми маємо такий самий сценарій, і, практично, тих самих виконавців. Сценарій дуже простий – спочатку – розголос в ЗМІ про, нібито, незаконну діяльність підприємства. Потім – перевірки. Блокування роботи наших партнерів», розповіла Світлана Козинець. За словами С.Козинець, на підприємстві зараз впроваджується ряд антирейдерських заходів.

 Також вона наголосила на тому, що головний редактор газети “Експрес” Ігор Починок “перекручує факти довкола скандальної статті про “Корпорацію КРТ”

Йдеться про заяву головреда видання, про те, щоКРТ програло сім судів із газетою. «Хочу підкреслити, що Ігор Починок, як мінімум, недоговорює, стверджуючи, що виграв усі суди, включно з найвищими iнстанцiями. Наприклад, загальновідомо, що ще в 2010 тоді, коли аналогічна справа розглядалась за позовом Укрзалізниці, це видання програло усі суди і за рішенням суду було зобов’язане спростувати неправдиву інформацію. До цього часу це зроблено не було», – сказав адвокат  підприємства КРТ Сергій Матвіїв.
Він нагадав, що Укрзалізниця в 2010 році подала в суд на головного редактора газети «Експрес» Ігоря Починка  про визнання недостовірною та такою, що не відповідає дійсності та принижує ділову репутацію Державної адміністрації залізничного транспорту України (Укрзалізниці) інформацію, поширену в газеті «Експрес» за 8-15 квітня 2010 року. В публікації йшлось про, нібито, схеми відмивання коштів, яке здійснювала Корпорація КРТ спільно з Укрзалізницею. “Суди  усіх інстанцій, включно з вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ визнали правомірними вимоги Укрзалізниці та зобов’язали Починка спростувати цю інформацію. Проте, головний редактор «Експресу» до сьогодні ігнорує рішення цих судів», – наголосив юрист.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *