ОСТАННІ НОВИНИ

Фан-зону щодня перед відкриттям перевірятимуть зі службовими собаками

|

Офіційну фан-зону до Євро-2012, яку вже облаштовують у центральній частині Львова, забезпечать надійною охороною для безпеки гостей. Про це сьогодні під час брифінгу розповів начальник управління міжвідомчої координації департаменту «Євро-2012» Віктор Горобцов.

За його словами, порядок на території фан-зони забезпечуватимуть приблизно 100-120 працівників ДСО. За межами зони правопорядок охоронятимуть працівники Головного управління МВС Львівщини.

«Буде заборонено проносити заборонені предмети: ріжучі, колючі, будь-які види зброї, легкозаймисті речовини, напої в скляній тарі, наркотичні та психотропні речовини, парасольки довші ніж метр. На території фан-зони не можна буде вживати алкогольні напої. Окрім того, кожного дня за годину до початку роботи фан-зони територію обшуковуватимуть із службовими собаками», – додав Віктор Горобцов.

Зважаючи на досвід попередніх організаторів таких чемпіонатів, всю територію фан-зони огороджують металевими загрожами з міркувань безпеки. Огорожа мобільна і складається з окремих секцій, які при потребі спецперсонал зможе роз’єднати. Для того, щоб потрапити на територію фан-зони, глядач зможе скористатися одним з трьох входів. Окрім того, біля кожного входу додатково будуть облаштовані окремі входи для людей з особливими потребами. 

На території фан-зони діятимуть три головних та три евакуаційних виходи.  За порядком та дотриманням правил поведінки на фан-зоні слідкуватимуть 8 відеокамер.

Наразі триває встановлення офіційної фан-зони Приймаючого міста Львів. Територія фан-зони займе 30 тис. кв. м та зможе вмістити понад 27 тис. людей. Офіційна фан-зона у Львові стане місцем, де і туристи, і вболівальники зможуть відсвяткувати найбільше футбольне свято, яке коли-небудь відбувалось у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *