ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова вже монтують сцену та встановлюють огорожу фан-зони

|

У центральній частині Львова, де знаходитиметься офіційна фан-зона Євро-2012, перед Оперним театром на повну силу ведуться роботи з монтування сцени. Окрім того, по периметру фан-зони вже почали встановлювати металеве огорожу.

«Тут вже повним ходом йдуть монтажні роботи. Змонтовано вже значну частину сцени, яка буде висотою 16 метрів і глибиною 13,5 метрів. На сцені будуть найцікавіші події нашої фан-зони: виступи зірок – перші імена в Україні. Офіційне відкриття відбудеться 7 червня, на якому виступлять і іноземні виконавці. На самій сцені буде змонтовано великий екран площею 79 квадратних метрів. На відміну від інших приймаючих міст, Львів отримав від УЄФА ще один екран площею 23 метрів квадратних, який буде біля пам’ятника Шевченка. Вже змонтовано частину огорожі, яка буде мати пропускні канали, огорожу для безпеки відвідувачів», – розповів сьогодні під час брифінгу директор ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012» Микола Падалка.

У офіційній фан-зоні для вболівальників буде організовано не лише перегляд матчів, але буде забезпечене і харчування та облаштована санітарна зона. На території зони встановлять 32 торгівельні намети.

Облаштування та монтаж фан-зони триватиме до 6 червня.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *