ОСТАННІ НОВИНИ

Чверть місць у хостелах Львова ще вільна на дні матчів

|

Хостели Львова пропонують вільні місця на час проведення єврочемпіонату. На дні матчів ще є вільною чверть місць. Про це повідомили у Медіа центрі «Львів 2012».

У львівських хостелах на період з 9 по 18 червня продано 60 % місць, на три дні матчів – 75% та у міжматчеві дні – 52 % від усіх місць. Найбільша кількість проданих місць у хостелах, так само як і в готелях, припадає на дні матчів: 9 та 17 червня (83 та 77 % відповідно), найменше проданих місць на 18 червня – 27 %. Інформацію про стан заповненості надали 17 хостелів.

На час проведення фінальних матчів чемпіонату Європи 2012 року з футболу, окрім номерів у готелях, Приймаюче місто Львів готове запропонувати понад 800 місць у гуртожитках, готелях та хостелах, створених при вищих навчальних закладах. Так, можливість недорогого проживання існує у готелях «Хостел» та «Перлина» Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму, гуртожитках №8 та №11 НУ «Львівська Політехніка», гуртожитку  Львівського професійного політехнічного ліцею, а також в гуртожитку та хостелі Львівського інституту економіки та туризму. Інформацію щодо місця розташування, послуг та типу кімнат цих закладів можна отримати на офіційному сайті Приймаючого міста uefaeuro2012.lviv.ua. або зателефонувавши в Інформаційну службу міста 297-55-55, яка діятиме з 1 червня.

Зведена інформація про наявні вільні номери у готелях, хостелах  управлінням туризму Львівської міської ради надіслано туристичним операторам Львова, України та іноземним туроператорам для забезпечення своєчасного бронювання та комфортного проживання уболівальників, туристів та гостей міста під час ЄВРО 2012.

Відтак, всі бажаючі можуть забронювати собі житло на час Євро 2012 у Львові на офіційному сайті Приймаючого міста Львів www.uefaeuro2012.lviv.ua, а також через туристичні фірми та сайти готелів, хоча частка вільних номерів щодня зменшується. Альтернативною пропозицією є оренда квартир, які можна забронювати на сайтах doba.ua, miete.com.ua, makler.com.ua, duo.com.ua та ін.

 За останні роки у Львові відкрито значну кількість хостелів – закладів розміщення економ-класу, які орієнтовані переважно на молодь. На початок 2012 року їх налічувалося близько 40, загальною місткістю близько 1200 місць.

Фото: real-estate.lviv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *