ОСТАННІ НОВИНИ

Через тиждень розпочне роботу Львівський центр волонтерства Євро-2012

|

Наступного тижня розпочне роботу Львівський центр волонтерства Євро-2012. Тут волонтери, які допомагатимуть у проведенні чемпіонату з футболу у Львові, отримуватимуть необхідні для роботи речі, харчуватимуться та матимуть можливість активно відпочити. Центр волонтерства – це своєрідний пульс всього волонтерського руху Євро-2012 у Львові. Про це повідомили у Медіа центрі «Львів 2012».

Центр складатиметься з 5 секторів: рецепції, кімнати для нарад, їдальні, комп’ютерного кабінету та кімнати відпочинку.

Всю інформаційну допомогу волонтерам надаватиме служба «Рецепція». Харчуватимуться всі волонтери, які задіяні у проведенні єврочемпіонату, а це близько 800 осіб, за погодженим графіком.

В кімнаті для нарад відбуватимуться координаційні зустрічі груп волонтерів з різних напрямків. У вільний від роботи час волонтери зможуть скористатися доступом до інтернету в комп’ютерному кабінеті.

В кімнаті відпочинку волонтери зможуть пограти в настільний футбол, настільний теніс, флорбол, твістер чи відпочити на зручних кріслах-м’ячах від компанії «Йо-ма-йо». Крім того, на внутрішньому подвір’ї є майданчик, на якому буде можливість зіграти футбол, баскетбол та інші рухливі ігри.

Також для молоді підготовлено спеціальну програму дозвілля, зокрема, волонтери зможуть брати участь в міні-турнірах, майстер-класах, конкурсах, міжкомандних змаганнях, переглядати матчі на великому екрані. 

«Центр волонтерства надаватиме організаційну підтримку волонтерам з усіх напрямків. Відповідно до напрямків діяльності Центру ми розпланували все по окремих кімнатах: для харчування, для нарад, для одержання інформації, для користування комп’ютером і технікою та для відпочинку. Дуже гарно, що є внутрішнє подвір’я, й волонтери зможуть на свіжому повітрі чи пообідати чи пограти в рухливі ігри. Цього тижня ми облаштовуємо всі кімнати, завозимо необхідні речі», – повідомив координатор  Львівського центру волонтерства ЄВРО 2012 Петро Гошовський.

Центр волонтерства діятиме у Львові до 3 липня за адресою вул. В. Шухевича, 2 (СШ №35). Слід зазначити, що будівля школи, де буде розміщено Центр волонтерства, є пам’яткою архітектури.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *