Протягом місяця у центрі Львова буде безкоштовний Wi-Fi

|

У Львові зростають можливості «вуличного» Інтернету. Протягом червня у центрі міста буде безкоштовний Wi-Fi. Про це інформує Медіа-центр «Львів 2012».

Безкоштовним і без обмежень протягом червня буде доступ до Wi-Fi на пр. Свободи, на пл. Міцкевича, вул. Валовій та пл. Ринок перед головним входом в Ратушу, на площі перед Оперним театром ім. С. Крушельницької, пл. Міцкевич. Відтак, сидячи на до прикладу пл. Ринок, можна буде переглядати найсвіжіші новини в Інтернеті. Доступ до Wi-Fi надає провайдер «Уарнет».

Нагадаємо, бездротовим доступом до Інтернету буде обладнана фан-зона пр. Свободи.

Крім того, близько 70 % ресторанів у центрі міста на сьогодні мають Wi-Fi, загалом по місту – понад 50 % таких закладів.

Довідка

У 2007 році Львівська міська рада спільно з ДП НТЦ «Українська академічна дослідна мережа» ІФСК НАН України запровадили бездротовий Інтернет у центральній частині міста. Зона покриття – пл. Міцкевича, починаючи від підземного переходу і до початку вул. Дорошенка, площа перед Оперним театром, частина пр. Свободи від Оперного до пам`ятника Т. Шевченку. Безкоштовне підключення діяло 15 хв. у вигляді тестової спроби. Перелік сайтів, на які можна заходити, був обмежений. Пізніше з’явилася можливість користуватись Інтернетом на пл. Ринок.

Надалі ідея створення так званих «гарячих точок» з Wi-Fi-доступом почала активно розвиватись. Заклади громадського харчування, ресторани та нічні клуби створювали свої Wi-Fi для приваблення клієнтів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *