ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада не захищатиме українських працівників, котрі звинувачують «Онур»

|

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що міська влада не має жодних зауважень щодо ведення діяльності у місті підприємства ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». А відтак міська рада не втручатиметься у скандал, що виник між «Онуром» та українським працівником, що зазнав травм, працюючи на підприємстві, а зараз судиться з «Онуром». Про це А.Садовий повідомив, відповідаючи на запитання, сьогодні, 29 травня, під час брифінгу.

«Наскільки я розумію, завжди, коли є виробнича діяльність, хтось задоволений, хтось незадоволений. Я знаю, що з тим працівником у компанії є певний досвід судових спорів. Підозрюю, що він буде тривати ще довго. Таке наше законодавство. Я б хотів, щоб все було максимально відкрито. Як місто Львів – коли ми бачимо якісь недопрацювання у тієї компанії, то вона чітко виконує всі свої гарантійні умови. У нас немає проблем з ними, як по інших компаніях, які зробили дороги два-три роки тому, а потім втікали. Чим подобається компанія «Онур»? Виконали роботу,  щось просіло, вони поїхали зробили. І ми за це кошти не платимо. Повністю виконують свої гарантійні умови», – зазначив А.Садовий.

На питання, як він вбачає розв’язання конфлікту, мер сказав: «Згідно чинного законодавства. Наскільки знаю, там взаємні є звинувачення. Він їх звинувачує, вони  його, – то є життя. Якщо місто має зауваження, ми звертаємось, вони виправляють без жодних запитань». 

Нагадаємо, учора на прес-конференції підприємство ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», що займалось укладанням доріг у Львові та Львівській області, було звинувачене одним із працівників – Ігорем Глушком. Чоловік повідомив, що зараз судиться із турецькою компанією «Онур», оскільки підприємство, не створило відповідних умов праці для українських робітників. І.Глушко повідомив, що його трудова книжка й досі залишається в «Онурі», а відтак чоловік не може офіційно працевлаштуватись. Окрім того, намагання заробити для нього обернулись втраченим здоров’ям. «Я потрапив у «турецьке рабство» компанії «Онур», – стверджує І.Глушко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *