ОСТАННІ НОВИНИ

Українці вимирають через низький рівень життя

|

Тотальна більшість українців (68%) переконані, що причиною скорочення чисельності населення країни є низький рівень життя. Про це свідчать результати опитування, проведеного компанією Research&Branding Group.

Серед опитаних 24% вважають причиною скорочення населення країни збільшення рівня смертності й результат державної соціальної політики, 20% – зниження значимості цінності сім`ї, особливо серед молоді. 12% опитаних бачать причини скорочення чисельності населення в збільшення кількості українців, які не можуть мати дітей за станом здоров`я, 8% – у несприятливій демографічній ситуації в попередні роки, 6% – у широкому поширенні “західної” моделі сім`ї, що характеризується низьким рівнем народжуваності, а 3% опитаних не змогли відповісти на запитання.

Як повідомлялось, у 2011 році населення України скоротилося на 162 тис. осіб, а всього за роки незалежності нас стало менше на 6 мільйонів. На 1 січня 2012 року чисельність населення України становило 45,6 млн осіб. Щорічно Україна втрачає понад 700 тисяч своїх громадян, третина з них – люди працездатного віку.
ТСН

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *