ОСТАННІ НОВИНИ

На "Арену-Львів" викинуть ще 590 тисяч євро з бюджету

|

Національне Агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу витратить ще 590 тисяч євро на львівський стадіон. Про це повідомляє Вісник державних закупівель.

Закупівля проведена в одного учасника – ТОВ “Arenacom” GmbH.

Ця компанія здійснить консультаційні послуги, зокрема перевірку проектної документації, розрахунків, а також перевірку конструкційних та оздоблювальних робіт, що “виконуються на об’єкті на відповідність вимогам УЄФА, міжнародним стандартам, нормам Європейського Союзу та кращим практикам, що звичайно застосовуються – по об’єкту: “Будівництво стадіону по вул.Стрийській – кільцевій дорозі у м.Львові”.

Слід відзначити, що у 2011 перевірка Контрольно-ревізійного управління Львівщини виявила, що “Arenacom” GmbH було перераховано з держбюджету понад 15 мільйонів гривень, хоча фактична вартість зроблених робіт сягає близько 180 тисяч гривень, повідомляють в прокуратурі Львівської області.

У прокуратурі вважають, що держбюджету завдано значної шкоди, відтак справу скеровано до Господарського суду області, писала тоді Німецька хвиля.

Вартість стадіону “Арена Львів” складає 368 мільйонів доларів.

Українська правда

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *