ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали чоловіка з 9,5 кг героїну

|

У пункті пропуску Рава-Руська українські прикордонники затримали автомобіль мінівен з польськими номерами, де було виявлено 9,5 кг героїну. За кермом автівки був 28-річний громадянин Республіки Польща. Про це «Львівському порталу» повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Чоловік два дні тому прибув на територію України, нібито з метою придбання квитків на матчі Євро-2012. Він вперше побував в Україні. Однак при виїзді з нашої держави прикордонники помітили, що молодик нервує, відтак подали заявку на спільний з митниками огляд автомобіля. Під час поглибленого огляду прикордонники виявили у паливному баку, в поліетиленових пакетах наркотик.

Як розповів згодом затриманий, у нього в Україні зламалось авто, а люди, котрі допомогли з ремонтом, запропонували замість оплати провезти на територію Польщі цигарки. За словами чоловіка, він і гадки не мав, що  везе героїн, на території Польщі контрабанду мали у нього забрати.

Затриманий зараз перебуває у пункті перетину кордону. У Раві-Руській чекають на прибуття слідчо-оперативної групи для з’ясування обставин.

Фото: Прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *