ОСТАННІ НОВИНИ

Спеціальна інспекція перевірить постачальників їжі для літніх таборів та шкіл

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк взяв під особистий контроль питання літнього оздоровлення дітей. Зокрема, під час проведення апаратної наради з керівниками усіх служб та структур області, голова облдержадміністрації доручив перевірити на предмет відповідності якості продукції усі підприємства, причетні до забезпечення харчуванням місць літнього відпочинку і оздоровлення дітей.

«Негайно формуємо інспекцію та перевіримо, хто і де виробляє продукцію, яку потім споживатимуть діти у таборах. Особливий акцент – на якості харчування. Управління освіти Львівської обласної державної адміністрації також має перевірити, де саме закуповують продукти школи, що облаштовуватимуть пришкільні табори, і якою є якість цих продуктів», – цитує М. Костюка прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Керівник області також акцентував увагу на якості медичних препаратів, якими забезпечуватимуть місця літнього відпочинку та оздоровлення дітей, а також на питанні безпеки організації самого відпочинку.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *