ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові почали монтувати фан-зону: центр міста “закорковано”

|

Біля оперного театру розпочали монтаж фан-зони до Євро-2012, відтак проспект Свободи і прилеглі до нього вулиці закрили для руху. Це спричинило величезні корки на тих вулицях, якими громадський та приватний транспорт мусить об`їжджати проспект Свободи.

Від оперного театру майже на всі боки розтягнулися затори. Городоцька міцно забита транспортом приблизно до цирку, в бік проспекту Чорновола корок разом з “тянучками” дійшов до залізничного моста, що наприкінці вулиці Куліша. А від площі Осмосмисла по Ґонти і Підвальній корок впирається в перехрестя Винниченка та Личаківської, але не розсмоктується, а плавно переростає в інший — від вулиці Франка до Князя Романа і початку Зеленої. Адже тепер тут зосереджено добру половину всіх маршрутів громадського транспорту.

Нагадаємо, таке “свято” львів`ян чекає аж до початку липня, поки не закінчиться фінал Євро-2012. Відтак жителі міста мусять запастися терпінням, намагаючись дістатися з однієї частини міста в другу, чи дістатися на залізничний або ж автобусний вокзал.

 

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *