ОСТАННІ НОВИНИ

Вбиральні фан-зони Львова розраховані на 100 відвідувачів водночас

|

У Львові фан-зона буде обладнана вбиральнями контейнерного типу. Такі вбиральні зможуть приймати 100 відвідувачів водночас, інформує Медіа-центр «Львів  2012».

«Що стосується туалетів контейнерного типу, то це нововведення. У нас такого ще не було. Їх доставили із Угорщини. Це туалети, які повністю підключаються до каналізації й водопостачання, та виконують функцію звичайного робочого туалету. Це не є біоустановки, тобто ніякої хімії там не використовуватиметься. Так набагато гігієнічніше, і спрощується робота фан-зони, так як окремого доїзду біомашини до цих контейнерів не вимагається», – розповіла помічник генерального директора ТзОВ «АВЕ Львів» Ірина Баглай.

У фан-зоні Львова буде встановлено 16 туалетів контейнерного типу. Один контейнер включатиме 4 кабінки. Завширшки контейнери будуть2,5 мта матимуть довжину6,5 м. У цілому всі вбиральні зможуть прийняти 100 відвідувачів одночасно.

Довідка

Тендер на прибирання фан-зони у Львові на час проведення матчів ЄВРО 2012 виграло ТзОВ «АВЕ Львів», що виступає партнером приймаючого міста у період проведення Чемпіонату ЄВРО 2012 та долучається до прибирання фан-зони  на пр. Свободи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *