ОСТАННІ НОВИНИ

Розинська виходить заміж за Мельниченка

|

Телеведуча 30-річна Наталія Розинська вийде заміж за майора Миколу Мельниченка, 45 років. Весілля планують зіграти в Нью-Йорку, де живе наречений.

«Мене вже всі дістали із цим питанням, — каже Наталя телефоном. — Так, я виходжу заміж за майора Мельниченка. І якби не ця історія із побиттям, то ми мали б розписатися в Нью-Йорку. Микола вже подав відповідну заяву. Зробив мені пропозицію в ліжку на день закоханих у Парижі. Подарував обручку із жовтим діамантом. До нього в Америку востаннє приїжджала місяць тому. Ми проїхалися трохи Америкою, побували в Мексиці. Весілля було заплановане ще на лютий, але нам довелося його перенести на травень. Планували зіграти на якомусь острові в океані. Це мало б бути романтично».

Тиждень тому Наталію побили в під`їзді її будинку двоє невідомих. Вона отримала струс мозку та синці на обличчі. За два тижні до того телеведуча обматюкала даїшників, які зупинили її за незаконну парковку.

«Відгуляємо весілля, коли я трохи поправлюся. Але одружимося цього року. Бо наступний — рік удови, а потім удівця. Не хочу наступати ще раз на одні й ті ж граблі. Бо перший мій чоловік помер. Я вийшла за нього в 16, і ми прожили лише рік» – сказала Н.Розинська.

Про роман пари стало відомо позаторік. Тоді їх сфотографували в Єгипті під час сходження на гору Сінай. Два роки поспіль Наталія Розинська заперечувала ці стосунки. Планувала вийти заміж за шведського барона 67-річного Свена де Гір Кон Геральда. Пара зустрічалася два роки.

Кажуть, на початку 2000-го Наталя Розинська крутила роман із молодшим братом Віктора Медвечука — Сергієм. Він раніше очолював обласну податкову в Львові. Начебто за його порадою вона переїхала зі Львова до Києва. Тут він купив їй квартиру в центрі міста і допоміг влаштуватися на роботу на “Перший національний”.

Микола Мельниченко також був одружений. Від шлюбу із дружиною Лілею в нього є донька 10-річна Леся.

Gazeta.ua

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *