ОСТАННІ НОВИНИ

Лави практичних працівників ОВС поповнили 147 дипломованих правознавців

|

Сьогодні відбувся випуск слухачів факультету заочного навчання Інституту післядипломної освіти та заочного навчання Львівського державного університету внутрішніх справ. 147 практичних працівників органів внутрішніх справ зі всіх областей Західної України, а також з Криму, Вінницької, Хмельницької та Рівненської областей офіційно отримали почесне звання бакалавра права. Про це повідомили у ВГМЗ ЛьвДУВС.

Серед випускників – працівники карного розшуку, ДАІ, патрульно-постової служби, слідчих підрозділів, Державної служби охорони, УБОЗу, спецпідрозділу «Беркут», а також оперуповноважені та дільничні інспектори міліції.

Для випускників роки навчання були нелегкими, адже вони продовжували нести службу в органах внутрішніх справ, що є доволі  складним завданням, враховуючи специфіку правоохоронної діяльності. З рук ректора Львівського державного університету внутрішніх справ генерал-лейтенанта міліції Михайла Цимбалюка семеро слухачів отримали дипломи з відзнакою. А крім того – почесні грамоти за сумлінне ставлення до навчання, наполегливе та успішне оволодіння фаховими знаннями та активну участь у громадському житті університету.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *