ОСТАННІ НОВИНИ

Більшість нічних поїздів буде збережено – Колесніков

|

За дорученням Президента України Віктора Януковича більшість нічних поїздів буде збережено. Про це повідомив сьогодні віце-прем’єр-міністр України – міністр інфраструктури Борис Колесніков під час урочистостей з нагоди відкриття руху сучасних швидкісних поїздів Hyundai, інформує прес-служба Міністерства інфраструктури України.

«Ми залишаємо більшість нічних поїздів і вони курсуватимуть до того часу, доки  на них буде відповідний попит», – сказав Борис Колесніков.

Віце-прем’єр-міністр України зазначив, що вже з понеділка розпочнеться продаж квитків на раніше скасовані нічні поїзди. Таким чином будуть максимально враховані інтереси та побажання всіх пасажирів: усі популярні та затребувані пасажирами нічні поїзди  залишаються у курсуванні з введенням нового графіку руху поїздів на 2012/2013 рр.

Пасажирам буде надане право вибору пересування, враховуючи традиційні нічні поїзди та новий рухомий склад денних швидкісних експресів, який стає на маршрути з 27 травня 2012 р. Таким чином жодного примусу чи нав’язування у виборі часу поїздки та швидкості пересування пасажири залізниці не матимуть.  

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *