ОСТАННІ НОВИНИ

Табачника вимагають звільнити за ненависть до української жінки

|

Депутати Львівської міськради сьогодні під час пленарного засідання сесії ухвалили звернення до президента України Віктора Януковича  та прем’єр-міністра України Миколи Азарова з вимогою звільнити з посади міністра освіти і науки, молоді і спорту України Дмитра Табачника у зв’язку з систематичною  відвертою компрометацією статусу державного службовця та поведінкою, несумісною з найвищими  посадами у державній виконавчій владі.

«17 травня 2012 року Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник під час офіційного брифінгу публічно виголосив власне суб’єктивне   твердження, що в аспірантурах та магістратурах  вищих навчальних закладів України навчаються жінки сумнівної зовнішності. За словами міністра, краще вчаться в університетах дівчата з менш яскравою, менш привабливою і менш модельною  зовнішністю.

Варто зауважити, що за ці абсурдні та відверто образливі сентенції Дмитро табачник і досі не вибачився. Відкрито українофобська та аморальна поведінка особи, яка сьогодні очолює один з найважливіших гуманітарних напрямків Кабінету міністрів, перетворилась на невід’ємний елемент службової діяльності Д.Табачника. до наруги над пам’яттю жертв Голодоморів, зневаги до української нації, її мови та культурних надбань у твердженнях міністра відтепер додано ще й ненависть до української жінки. Фракція ВО «Свобода» вимагає негайно звільнити з посади міністра Д.табачника», – зазначено у заяві.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *