ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість прикордонників у пунктах пропуску зросте вдвічі

|

Аби спростити та пришвидшити оформлення осіб при перетині кордону на час Євро у міжнародних пунктах пропуску «Шегині-Медика» та «Краковець-Корчова» працюватиме удвічі більше прикордонників, ніж у звичайні дні. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів начальник Мостиського прикордонного загону, підполковник Олександр Крук. 

Для прикладу О.Крук розповів, що у ПП «Шегині» склад зміни прикордонних нарядів під час спільного кордону на польській стороні буде збільшений до 54 чоловік з 24. «У першу чергу збільшення стосується не технічних працівників, а інспекторського складу тих людей, які будуть знаходитись в кабіні паспортного контролю і безпосередньо будуть здійснювати оформлення осіб, які перетинають державний кордон. Таким чином буде спрощено і пришвидшено усі пропускні операції», – зазначив він.

Що ж стосується Мостиської залізничної станції, то там кількість прикордонників буде збільшена до 16 чоловік, які безпосередньо оформлятимуть транспортні засоби. «У рамках підготовки до Євро-2012 ми провели оформлення поїзду з 275 пасажирами, більшість яких з Німеччини. За 16 хвилин ми оформили пасажирів при в’їзді в Україну і за 13 хв. при виїзді з нашої країни, хоча у звичайному режимі за всіма нормативними документами для цього нам відводиться до 50 хв. Тобто ми скоротили цей час для того, щоб громадяни змогли швидше і комфортніше перетнути кордон», – розповів О.Крук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *