ОСТАННІ НОВИНИ

Польські та українські прикордонники обміняються офіцерами на час Євро

|

Українська та польська прикордонні служби обміняються на час Євро-2012 офіцерами. Зокрема, під час Євро один офіцер з Львівської прикордонної служби нестиме службу в міжнародному аеропорту міста Жешува. Натомість двоє офіцерів Польської прикордонної служби працюватимуть у львівському аеропорту. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів начальник Львівського прикордонного загону, підполковник Олександр Адамчук.

«Це дасть змогу не допустити різного роду конфліктних ситуацій, дозволить надати достовірну інформацію громадянам, її роз’яснення тощо, що значно скоротить час оформлення транспортних засобів», – сказав він.

Олександр Адамчук також зазначив, що з усіх пунктів пропуску, що знаходяться на західному кордоні, найбільше навантаження під час Євро буде спостерігатись власне у Львівському аеропорту. «Відповідно Державною прикордонною службою вжито всіх заходів для повного використання нового терміналу, який на даний час здатний самотужки впоратись з очікуваним потоком уболівальників», – додав він.

Начальник Львівського прикордонного загону нагадав, що з 30 квітня оформлення усіх міжнародних авіарейсів в аеропорту «Львів» здійснюється у новому терміналі «А». Середній час оформлення судна на сьогодні, на борту якого знаходиться близько 200 пасажирів, становить до 12 хв, тобто на одну особу витрачається близько 25 секунд.

«На сьогодні ми активно проводимо заходи щодо практичного запровадження подання авіаперевізниками попередньої інформації про авіапасажирів, що значно скоротить час оформлення транспортних засобів», – сказав О.Адамчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *