ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські прикордонники затримали товарів на понад 4 млн грн.

|

З початку 2012 року військовослужбовці Львівського прикордонного загону виявили 16 випадків порушення державного кордону поза пунктами пропуску. Про це розповів під час прес-конференції начальник Львівського прикордонного загону, підполковник Олександр Адамчук.

За його словами, прикордонники затримали 25 порушників державного кордону, з них 17 нелегальних мігрантів. У самих пунктах пропуску було затримано 40 порушників законодавства, один з них – незаконний мігрант.

Окрім того, за півроку 2012 року прикордонники Львівського прикордонного загону вилучили у пунктах пропуску 7 одиниць зброї, 12 набоїв, 18 грам наркотичних речовин, а також більше 500 грам психотропних речовин.

Спільно з працівниками Державної митної служби прикордонники вилучили контрабандного товару на суму понад чотири млн грн., у тому числі, припинили чотири спроби незаконного переміщення контрабанди поза пунктами пропуску на суму 250 тис грн. За словами О.Адамчука, це були тютюнові вироби, які намагались перемістити через ділянку зеленого коридору.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *