ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським «Батярям» виділили стадіон

|

Під час чергового засідання сесії Львівської міської ради депутати закріпили за львівською регбійною командою «Батяри» власний спортивний майданчик.

Основним чинником у прийнятті цього рішення є той факт, що гравці самостійно впорядковували територію спорткомплексу. Зокрема, здійснили маштабне прибирання території стадіону та побутових приміщень (під час толоки вивезли приблизно 30 тонн побутового сміття). Також «Батяри» встановили металеві регбійні ворота,10 лавок для відпочинку та нові урни для сміття. Зараз гравці «Батярів» регулярно прибирають територію спорткомплексу.

За словами депутата Львівської міської ради Юрія Михальчишина, земельну ділянку по вулиці Кастелівка, 8 закріпили за ЛКП «Спортресурс» для обслуговування спортивного комплексу.

«Це унеможливить захоплення цієї ділянки будівельними рейдерами та нечистими на руку підприємцями, які хотіли б бачити на місці спортивних майданчиків і зони відпочинку елітні котеджі або офісні споруди. Окрім цього, оформлення правовідносин між комунальним підприємством і регбійною командою дозволить залучити кошти до подальшого облаштування території та розвитку спорткомплексу, яких бракує у міській скарбниці», – додає Юрій Михальчишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *