ОСТАННІ НОВИНИ

Розслідування про хабарі на кордоні все ще триває

|

Розслідування щодо факту отримання хабарів українськими прикордонниками, що були показані в сюжеті польських телевізійників, не завершено. Про це сьогодні сказав на прес-конференції начальник Львівського прикордонного загону підполковник Олександр Адамчук.

За його словами, терміни слідства не перевищені. Зокрема, він зазначив, що у разі встановлення об`єктивної провини працівників ДПС України, їх притягнуть до відповідальності.

Водночас начальник Мостиського прикордонного загону Олександр Крук нагадав, що за даним фактом порушено кримінальну справу, в рамках якої проводяться слідчі дії, і остаточне рішення поки не прийнято.

“Є проблема і голова прикордонної служби, і керівники всіх рівнів серйозно поставилися до цього факту. Прикладом цього є порушення кримінальної справи, за результатами якої ми вже зможемо дати об`єктивну оцінку правомірності чи неправомірності дій наших військовослужбовців” – сказав він.

Як повідомлялося раніше, журналісти польського телеканалу TVN24 провели розслідування про перетин кордону з Україною і виявили, що працівники прикордонної служби України пропускають поза чергою до кордону з Польщею автомобілістів за хабарі в розмірі від 50 до 500 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *