ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові комунальні борги можна відпрацювати в жеку

|

У Львові до боржників за комунальні послуги застосовують індивідуальний підхід: комусь допомагають оформити субсидії. А когось приймають на роботу в комунальне підприємство. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

До прикладу, у Шевченківському районі обходи по боржниках проводяться щоденно. За результатами проведених заходів, від березня понад 830 мешканців погасили заборгованість на 345 тис. грн., прийнято на роботу в ЛКП 9 боржників, надано допомогу в оформленні субсидій для 5 осіб.

«Працівники ЛКП щоденно здійснюються обходи по боржниках, особлива увага приділяється боржникам із сумою боргу від 3 тис. грн. Під час обходу працівниками наголошується на необхідності погашення боргу, наслідки нарощення заборгованості. Працівники стараються знайти індивідуальний підхід до кожного мешканця», – повідомляють у відділі житлового господарства Шевченківської РА.

Як зазначила начальник відділу житлового господарства Шевченківської РА Надія Банах, завдяки проведеним обходам станом на сьогодні мешканцями із заборгованістю понад 3 тис. грн. повністю погашено борги на суму 341 тис. грн.

«У робочі групи входять представники «Львівводоканалу», «Львівтеплоенерго», управління соціального захисту. Під час обходів проводяться консультації з отримання матеріальних допомог, оформлення пільг, прийняття на роботу в ЛКП тощо», – розповіла начальник відділу житлового господарства Шевченківської РА Надія Банах.

Допомогу в оформленні субсидій чи укладенні угоди на реструктуризацію можна надати боржнику лише за наявності постійного офіційного місця праці.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *