ОСТАННІ НОВИНИ

З 1 червня у львівських кафе введуть фан-меню

|

Заклади громадського харчування, що належать до мережі «Системи швидкого харчування» з першого червня вводять в себе фан-меню. Про це медіа-центру “Львів-2012” розповів керівник фірми Марк Зархін.

«З 1 червня вводимо фан-меню. Всі меню перекладені англійською мовою, у більшості закладів також є переклади на німецьку. У кожному із закладів є вільний доступ до Wi-Fi та можливість здійснювати оплату банківськими картками. Також підписано розпорядження, щоб всі відвідувачі могли безкоштовно скористатися туалетом. Кожну робочу зміну ми забезпечили принаймні одним працівником, що вільно розмовляє англійською мовою” – розповів він.

За словами Заохіна, відвідувачам також роздаватимуть карти міста. А для персоналу, що безпосередньо обслуговує клієнтів, проведено вже дві лекції про історію Львова. “До початку чемпіонату плануємо провести ще одне таке навчання, щоб працівники за потреби могли легко зорієнтувати наших відвідувачів», – розповів ресторатор.

Нагадаємо, у Львові тривають перевірки закладів громадського харчування щодо якості надання послуг та проводяться анкетування. За попередніми результатами, наліпки «Привітне місто», що означають рекомендацію закладу містом у Львові поки отримали 50 кав’ярень та ресторанів.

Наліпки «Привітне місто» отримують ті заклади харчування, які виконали усі вимоги до Євро-2012. Вимоги було визначено на засіданнях робочої групи «Ресторани»: зокрема, це можливість провести безготівковий розрахунок, привітність персоналу, меню іноземними мовами, якість кухні. Також це доступність туалету для всіх відвідувачів, наявність щонайменше одного працівника на зміні, котрий володіє англійською мовою.

Нагадаємо, протягом двох місяців у Львові більше 400 закладів громадського харчування отримали листи від Львівської міської ради в базовими вимогами та рекомендаціями в рамках підготовки до Євро-2012.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *