ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські офіцери відсвяткували День захисту дітей в школі-інтернаті

|

Творча концертна група 58-го Будинку офіцерів виступила перед першокласниками Львівської середньої санаторної школи-інтернату №1 імені Богдана-Ігора Антонича. Захід приурочено до святкування Міжнародного дня захисту дітей. Про це повідомляє Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України. 

Зважаючи на специфіку навчального закладу – тут навчаються діти із серцево-судинними захворюваннями зі всієї області, методисти Будинку офіцерів та артисти театру «Леополіс» запропонували глядачам інтерактивну програму. Зокрема, заохочували школярів брати участь в жартівливих, розважальних та нескладних за навантаженням конкурсах. Натомість дітлахи активно декламували віршики, співали пісень, танцювали.

На завершення виступу першокласники разом з артистами виконали пісню «Букварик», «Шкільний дзвінок» та пообіцяли військовим вчитися лише на «дванадцятки».

«Такі виступи у навчальних шкільних закладах, а особливо, в – інтернатах, для нас вже стали доброю традицією,» – розповів директор 58 Будинку офіцерів Віталій Провозін

Раніше колектив уже відвідав сиротинець «Малятко», дитячий будинок Святого Онуфрія на Старосамбірщині та школу-інтернат для дітей з малими формами туберкульозу.

 Фото: медіа-центр Міністерства оборони України

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *