ОСТАННІ НОВИНИ

Родичі померлого бухгалтера «Корпорації КРТ» написали відкритий лист редактору «Експресу»

|

До редакції «Львівського порталу» надійшов відкритий лист від чоловіка та доньки померлого головного бухгалтера «Корпорації КРТ» Лідії Гаранюк. Найближчі родичі померлої обурені використанням імені  її жінки та матері у скандальних публікаціях газети «Експрес», присвячених діяльності згаданого підприємства.

Лист подаємо повнотекстово:

«Минулого четверга в тижневому випуску газети «Експрес» було надруковано інформацію, яка стосувалася нашої померлої дружини та матері Гаранюк Лідії Федорівни. Ми з обуренням дізналися, що автори та керівництво цього скандального видання використовують ім’я нашої матері та дружини в корисливих цілях задля зведення власних порахунків. Цитуємо дослівно те, що було написано в газеті «Експрес»: «…Саме у той період, коли правоохоронні органи виявили інтерес до описаних оборудок, несподівано іде на той світ головний бухгалтер підприємства ТзОВ «Корпорація КРТ» пані Гаранюк Лідія Федорівна. Це одна з ключових постатей цього підприємства. Яка знала дуже багато. І її несподівана смерть викликає дуже багато запитань. Ми просимо усіх, хто знає щось про обставини цієї смерті, повідомити про це в редакцію. Анонімність гарантуємо».

Цинізм одіозного редактора цієї газети, який підписав статтю, не має меж. Очевидно, що в погоні за дутими сенсаціями, покликаними підвищити прибутки від продажу видання, Ігор Починок уже давно перетнув межі здорового глузду та людської моральності.

Ми закликаємо авторів цієї ганебної статті й особисто Ігоря Починка схаменутись і не використовувати світле ім’я покійної у своїх цинічних намірах. Окрім людських законів, існує ще й поняття моральності та порядності, і ніхто не дозволяв авторам публікації паплюжити пам’ять про нашу матір і дружину брудними натяками та спекуляціями.

Гаранюк Любомир,  Гаранюк Звенислава».

Як відомо, останнім часом в газеті «Експрес» з’явилася низка скандальних публікацій, присвячених діяльності ТзОВ «Корпорація КРТ» та її засновників, братів Богдана та Ярослава Дубневичів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *