ОСТАННІ НОВИНИ

Попрощатися з Возницьким приїдуть два президенти України

|

 Попрощатися з героєм України, членом Регіональної ради гуманітарного розвитку при Львівській ОДА, директором Львівської галереї мистецтв Борисом Возницьким збираються два президенти України – екс-президент Віктор Ющенко та Віктор Янукович, а також політики, чиновники та громадські діячі. Про це «Львівському порталу» повідомило джерело.

Як інформує прес-служба глави держави, Віктор Янукович уже висловив співчуття у зв`язку зі смертю ентузіаста і подвижника музейної справи Бориса Возницького.

«Українська культура зазнала непоправної втрати…», – йдеться у співчутті рідним і близьким померлого. – «Борис Григорович назавжди залишиться у наших серцях як фахівець найвищого ґатунку, знаний і шанований у всьому світі».

«Це була надзвичайна Людина. Мудрий та принциповий керівник, вірний товариш і друг, Борис Григорович віддавав усі свої сили відродженню національної спадщини, повернувши життя багатьом картинам, скульптурам, замкам, і так багато ще міг зробити для української культури. Схиляю голову в жалобі і висловлюю сердечні співчуття рідним і близьким Бориса Григоровича Возницького», – зазначив Янукович.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *