ОСТАННІ НОВИНИ

З території підприємства чоловік вивіз на підводі 220 кг металу та три залізні плити

|

 До Пустомитівського райвідділу міліції звернувся директор ТЗОВ. Чоловік розповів правоохоронцям, що вночі 13 травня із будівельного вагончика, що знаходиться на території підприємства викрали160 кілограмівінструментальної сталі, три залізні плити, а також60 кілограмівінших металів. Сума збитків становить п’ять тисяч гривень. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Правоохоронці за «гарячими слідами» затримали зловмисника. Ним виявився 52-річний непрацюючий.

У міліції чоловік в усьому зізнався. Він розповів, що вже давно запланував крадіжку металу, але не знав чим його вивести. Згодом знайшов власника підводи і попросив його відвести метал до пункту прийому металобрухту. Водій транспортного засобу навіть не здогадувався, що метал належить до товариства з обмеженою відповідальністю.

Коли зловмисник здав метал, то гроші одразу не отримав. Йому сказали прийти наступного дня. Коли ж він прийшов по гроші, то на порозі на нього чекали правоохоронці.

«Проти чоловіка вже порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка)», – розповів Ігор Підлужний, начальник Пустомитівського РВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *