ОСТАННІ НОВИНИ

Біля залізничного вокзалу працюватиме таксі «Навігатор»

|

У Львові тривають відзначення кращих компаній таксі наліпками «Привітне місто», що означає рекомендацію компанії містом. Місто рекомендує ще одну компанію, яка виконала базові вимоги до ЄВРО: водії одягнені у темні сорочки та краватки, мають інформаційні картки та бейджики, є водії, що володіють англійською та німецькою мовами. У компанії «Навігатор» – 65 машин. Відтак, ця компанія працюватиме на території вокзалу, про що укладено відповідний договір з «Львівською залізницею». Про це повідомляє «Медіа-центр Львів-2012» з посиланням на управління економіки Львівської міськради.

«Щодня ми спостерігаємо, що все більше підприємців долучаються до програми «Привітне місто» і реалізовують ті вимоги, які ставлять перед ними. Машини мають бути охайними, чистими. Фірма «Навігатор» має автомобілі всі білого кольору, всі водії у темно – синіх сорочках. Також мають краватки і бейджі. Туристи, які приїдуть залізничним транспортом – зможуть скористатися послугами такого якісного таксі», – каже в.о. начальника управління економіки Львівської міської ради Вікторія Довжик.

Зазначимо, у Львові працюють 16 операторів таксі, а це близько – 3000 машин.

«З трьох тисяч таксі – близько 2500 машин знають про програму «Привітне місто». І всі вони наразі вдосконалюють свої послуги. Основні вимоги – дотримання охайного зовнішнього вигляду водіїв, наявність інформаційних карток з  вартістю тарифу, бейджики для водіїв. Кілька компаній вже продемонстрували зміни на краще щодо якості послуг, відтак, третина машин таксі у Львові вже відзначені наліпками «Привітне місто», – додала Вікторія Довжик.

«Ми розуміємо важливість події. Машини постійно перевіряємо на предмет чистоти, водії мають бути охайними. Проводимо заняття англійською мовою. В диспетчерській теж на кожній зміні буде працівник, який володіє іноземною мовою. Ціна не зросте на час ЄВРО. Вартість кілометру – 3.50», – каже генеральний директор фірми таксомоторних перевезень «Навігатор» Василь Розводовський.

«Я народився в Німеччині, служив в Німеччині, тому добре знаю німецьку мову. Вже не раз возив німецьких туристів. Хочу зазначити, що туристи, зокрема, німецькі – вибагливі і пунктуальні. В машину, там де не видадуть чеку – він не сяде. Компанія подбала про технічне забезпечення машин, про їх чистоту. А я і мої колеги – водії будемо робити все, щоб в туристів залишилося найкраще враження про Львів», – каже Ігор Третьяков, таксист компанії «Навігатор».

Нагадаємо, у Львові триває програма «Львів-приітне місто». Наліпками відзначають кращі львівські готелі, ресторани, хостели, таксі.
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *