ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові планують запустити кулю у вигляді гігантського кубку УЄФА Євро-2012

|

Сьогодні, 23 травня, а також у п’ятницю мешканці міста зможуть спостерігати політ кулі у вигляді гігантського кубку УЄФА ЄВРО 2012 неподалік від парку «Високий Замок». Про це повідомили у медіа-центрі «Львів-2012».

Як розповідають організатори, сьогодні, 23 травня, та в п’ятницю за сприятливих погодних умов з 17:00 до 20:00 год. можна буде спостерігати політ кулі у вигляді гігантського кубку УЄФА ЄВРО 2012 неподалік від парку «Високий Замок» у рамках заходу «Зустрічай кубок». Висота кулі –35,5 м, діаметр –16,5 м, об’єм передбачено у розмірі3240 мкуб.

За інформацією організаторів, керуватимуть польотом кулі досвідчені пілоти України, Швейцарії та Польщі.

Зазначимо, відповідно до Маркетингових рекомендацій щодо проведення чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012 захід «Зустрічай кубок» є одним із постійних заходів та належить до ключових віх УЄФА ЄВРО 2012. У рамках заходу у всіх приймаючих містах запланована робота теплового аеростата у вигляді гігантського кубку УЄФА Євро 2012, ідентичного оригінальному трофею Турніру, а також польоти аеростату над містом.

Зокрема, виконавчим комітетом ЛМР погоджено проведення польоту аеростата ТА НВ-QNN над Львовом 24-25 травня у рамках заходу «Зустрічай кубок».

Польоти вирішено дозволити лише за умови дотримання встановлено маршруту польоту, відповідної висоти, передбачених необхідних запобіжних заходів, технічної справності вертольота, інших вимог інструкцій і правил польотів у повітряному просторі України, за наявності відповідного дозволу на проведення діяльності з використанням повітряного простору в організації, що проводить польоти, та отримання дозволів на проведення польотів інших відповідних державних органів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *