ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові екофани садитимуть дерева та прикрашатимуть місто живими квітами

|

У рамках проекту Екофан відбудеться одна з найяскравіших акцій у Львові – висадження дерев та відкриття квіткової клумби. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської радии.

«Разом з Вами ми відкриємо нову прикрасу нашого міста – барвисту квіткову клумбу у вигляді символу проекту «Екофан», яка буде створена руками екофанів. Також під час акції активісти висадять алею дерев, що тішитиме своєю красою львів’ян та гостей міста. Акція відбуватиметься в Стрийському парку. Запрошуємо усіх небайдужих долучитися, адже це остання акція, яка відбувається в рамках цього проекту», – розповіла капітан львівської команди «Екофан» Оксана Микитка.

Захід відбудеться 24 травня в Стрийському парку (збір біля кінотеатру «Львів»). Початок о 13:00.

Програма заходу:

12:30 – збір учасників

13:00-13:30 – офіційне відкриття квіткової клумби

13:30 – висадка дерев

Нагадаємо, що проект «Coca-Cola Екофан – Зміни своє місто до УЄФА Євро 2012™» стартував у грудні 2011 року з метою допомогти українським містам стати ще кращими господарями УЄФА Євро 2012™, об’єднати молодь навколо ідей еко-світогляду і довести, що зміни на краще можуть робити жителі міста власноруч – потрібне тільки бажання, особиста ініціатива та творчий підхід.

Команди екофанів кожного приймаючого міста змагаються за право отримати грант на реалізацію еко-проекту для свого міста. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *