ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні до Львова завітає Кубок Анрі Делоне. У центрі міста перекриють вулиці

|

Сьогодні о 12.30 до Львова приїде Кубок Анрі Делоне – європейський трофей, який 1 липня у Києві вручать новим чемпіонам Європи з футболу. Про це повідомляє прес-служба Медіа-центру Львів 2012.

З цієї нагоди у Львові відбудеться урочистий парад, який супроводжуватиме трофей до Оперного театру, де він перебуватиме кілька днів. Захід розпочнеться о 13 год. і пройде від площі Ринок (центральний вхід у Ратушу) по вул. П. Беринди і до просп. Свободи (парні номери, від повороту з вул. П. Беринди). Як зазначив начальник управління культури Андрій Вороновський, в урочистому параді візьмуть участь мажоретки, барабанщиці, шкільний оркестр, учні музичного театру «Погулянка», діти-спортсмени у формах, а також Друзі Євро 2012 у Львові Ігор Кульчицький та Степан Юрчишин.

У зв’язку з парадом у центрі міста на 15хв. відбудеться коротке ситуативне перекриття вулиць, через які пролягатиме маршрут параду. Орієнтовний час перекриття – з 13:00 год. до 13:15 год.

Окрім цього, відбудеться погашення поштової марки із зображенням Кубка Анрі Делоне.

А вже о 13.30 Кубок Анрі Делоне буде доступний для огляду та фотографування.

«Приїзд Кубка – це дуже важлива подія для всіх приймаючих міст, адже Кубок – це ще одна можливість для мешканців долучитися до великого свята. Львів є одним із останніх міст, де буде Кубок Анрі Делоне. Цей Кубок отримає команда-переможець УЄФА Євро-2012, тому це можливість побачитись, сфотографуватися з кубком, який будуть вже трішки більше, ніж за місяць, будуть тримати в руках чемпіони Європи з футболу», – каже Маркіян Микитка, провідний менеджер організації подій «ЛКП Агенція з підготовки міста Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012».

Протягом 24-25 травня з 10:00 до 20:00 до Кубка буде відкритий доступ. Усіх бажаючих фотографуватимуть безкоштовно біля Кубку, а на виході ви отримаєте номер фотознімка, котрий можна буде собі завантажити із сайту uefa.com (розділ «УЄФА Євро-2012», в меню «Більше», далі – «Трофі-тур»). Крім того, біля Кубка буде невелике фан-містечко, котре запропонує відвідувачам конкурси та розваги на тематику Євро-2012. Участь у заходах проекту «Зустрінь Кубок» – безкоштовна.

Нагадаємо, свою назву трофей отримав на честь першого генерального секретаря УЄФА, що запропонував ідею проведення першості з футболу серед європейських збірних.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *