ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді перевірили колишніх в’язнів

|

У період з 11 по 21 травня 2012 року Червоноградським міськвідділом міліції проводилась операція «Нагляд». Метою даної операції було вжиття додаткових заходів щодо адміністративного нагляду за особами, звільненими з місць позбавлення волі, активізації боротьби з рецидивною злочинністю, підвищення рівня індивідуально-попереджувальної роботи із раніше засудженими. Адже відомо, що більшість злочинів скоюють раніше засуджені особи, які звільнилися із місць позбавлення волі та не стали на шлях виправлення. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

До проведення даної операції залучили весь особовий склад міськвідділу, хоча найбільше роботи все ж таки випало дільничним інспекторам, адже кожен з них на дільниці, яку обслуговує повинен відвідати осіб, що відбували покарання, і провести профілактичні бесіди. 

Під час проведення операції перевірили 28 адміннаглядових осіб, 60 формальників, 225 засуджених до мір покарання, не пов’язаних із позбавленням волі, розшукано одну особу, яка перебувала у розшуку на трьох порушників. Працівники міліції склали 13 адміністративних протоколів за ст. 187 КУпАП за порушення адміністративного нагляду, санкція якої передбачає штраф від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи від 1 до 2 місяців з відрахуванням 20 відсотків від заробітку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *