ОСТАННІ НОВИНИ

Між губернатором і обласним осередком ПР йде спокійний діалог, - Писарчук

|

Між головою Львівської обласної державної адміністрації Михайлом Костюком та Львівською обласною організацією Партії регіонів йде спокійний діалог і співпраця. Так народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук прокоментував «Львівському порталу» ситуацію, яка склалася довкола пікетування ОДА членами Пустомитівського осередку Партії регіонів.

За словами нардепа, конфлікту з Михайлом Костюком немає. «Наскільки мені  відомо між губернатором і обласним осередком ПР йде спокійний діалог і співпраця. Якщо в діях посадових осіб є порушення законності, то цьому, в першу чергу, мають давати оцінку правоохоронні органи, а потім вже політичні партії на підставі доведених фактів, а не вигадок і пліток. Навіть матеріали журналістських розслідувань мають передавати в конституційні органи для перевірки», – наголошує П. Писарчук.

Водночас він відкинув звинувачення у тому, що за висновками окремих львівських ЗМІ Львівська облдержадміністрація обслуговує інтереси братів Дубневичів, а не простих людей. За словами П. Писарчука, це «заїжджена тема, яка мало кого цікавить».

«Я був би дуже обережний у висновках щодо цих зловживань, які сьогодні інкримінуються посадовим особам, що є героями публікацій ЗМІ. Щодо братів Дубневичів, то я з ними зустрічався раз чи два в житті, і то після президентських виборів. На цих виборах ми були по різні сторони політичної дискусії і вибору України. Брати Дубневичі, наскільки мені відомо, тоді очолювали виборчу кампанію Тимошенко, яку підтримала переважна більшість виборців Львівщини. Я не пам’ятаю, щоб в цей період ЗМІ займали таку принципову позицію у викритті зловживань діяльності братів Дубневичів.», – зазначає Петро Писарчук.

За його словами, обласна організація Партії регіонів підтримувала і підтримуватиме все, що йде на користь людей. «І якщо люди на виборах в жовтні вирішать, що їхні інтереси у Верховній Раді мають представляти брати Дубневичі, то ми будемо з ними співпрацювати.  На цьому ставимо крапку. Не партії, не влада, а виборці є тим  вищим арбітром, який нас розсудить», – переконаний нардеп.

Водночас Петро Писарчук прокоментував конфліктну ситуацію, яка виникла довкола голови Пустомитівської РДА Ігоря Чопка.

«Що стосується Чопка, то й говорити не хочеться. І два роки тому, і сьогодні я переконаний в тому, що він недоріс до посади, яку обіймає.  Думаю, що це не тільки моя думка, чи думка партійців району. Достеменно знаю, що такої думки дотримується багато з тих, хто стикався з цим діячем, і партійні уподобання тут ні до чого. Як на мене, йому потрібно повертатись в Мостиська і набиратись політичного та управлінського досвіду. Ясно, що і моя позиція може бути помилковою. Але я підтримую позицію партійців району. Їх пробують сьогодні принизити. Без сумніву, що вони не ангели, але в основній масі чесні люди, бо в 2010 році мали мужність, ризикуючи інколи своїм майбутнім, не пристосовуватися і не лягати під пануючі настрої, а відстоювали свою правду. На жаль, цього не можу сказати про Чопка. Ця категорія вчорашніх «патріотів», що сьогодні пнеться із всіх сил як вони говорили «служити бандитській владі», і є справжньою ганьбою України», – наголошує Петро Писарчук.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *