ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловіка ледь не вбили через музику з мобілки

|

З важкими травмами доправили до лікарні жителя Сколівського району, якого важко побив товариш по чарці. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Як констатували медики, в чоловіка відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеня та перелом кісток черепа.

Як виявилося, причиною побиття стала набридлива музика на мобільному телефоні, що її слухав потерпілий.

Того вечора двоє приятелів-односельців вирішили відсвяткувати завершення робочого дня. Розпиваючи спиртні напої у новобудові поблизу продуктового магазину, між чоловіками виник конфлікт: один з них не хотів слухати музику на мобільному телефоні іншого. Після цього 25-річний молодик, який працює монтером Cтрийської дистанції колії, схопив металевий лом та вдарив ним по голові своєму знайомому. Від отриманого удару останній упав на землю без свідомості, а зловмисник з місця події втік.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, працівники карного розшуку встановили місце знаходження підозрюваного та доставили його у Сколівський РВ. Останній у всьому зізнався. Наразі в суд скеровано подання про обрання щодо підозрюваного запобіжного заходу – взяття під варту.

Потерпілий перебуває у лікарні.

За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за ч.2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), за що передбачається покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Фото: ShutterStock 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *