ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати підозрюють, що Садовий «гріє руки» на Грибовицькому сміттєзвалищі

|

Голова бюджетної комісії Львівської міськради Яромир Самагальський закликав місцеву громаду Грибович, а також колег-депутатів міської ради не вестися на обман. Під час виїзної сесії міськради він заявив, що виконавчі органи влади намагаються вкотре обдурити депутатів.

«Сьогодні ми побачили, що третім питанням порядку денного стоїть внесення змін до міського бюджету. Звідки взялась сума 500 тис. грн? Мабуть, вона виникла вночі. Знову нас обдурюють. Це питання не обговорювалось на колегії і не приймалось на виконкомі. Воно не пройшло жодної комісії, а відтак це є пряме порушення регламенту та законодавства. І швидше за все воно буде оскаржене прокурором. Нам скажуть, от ми хотіли, намагались допомогти Грибовичам, а прокуратура нам цього не дала зробити. Це ще один спосіб маніпуляції та обдурювання вас», – заявив Я. Самагальський.

Як передає кореспондент «Львівського порталу», у порядок денний виїзної сесії ЛМР внесено три питання: інформація про екологічну ситуацію на львівському міському сміттєзвалищі; про неприємний запах у Львові та про внесення змін до міського бюджету Львова на 2012 рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *