ОСТАННІ НОВИНИ

Українці готові безкоштовно допомагати вболівальникам Євро-2012

|

Вчора, 21 травня у Львові, як і в інших містах, що прийматимуть Євро-2012 – Києві, Харкові та Донецьку, було презентовано громадську ініціативу Friendly Ukraine.

 Friendly Ukraine  – це позаполітична ініціатива з європейської інтеграції України на рівні “люди для людей”. Напередодні Євро-2012 українські громадяни, координуючи свої зусилля через соціальні мережі, пропонують туристам безкоштовну допомогу: житло, трансфер від аеропорту до міста, англомовні екскурсії, перекладацькі та інформаційні послуги. Ми демонструємо світові, що українці, всупереч негативному іміджу влади та окремих представників бізнесу, що необґрунтовано завищують ціни для гостей Євро-2012, є приязними та гостинними.

«Мета акції – популяризувати проект і закликати людей, які готові надавати ті чи інші послуги безкоштовно, об’єднуватися», – зазначила координатор проекту «Friendly Ukraine» у Львові Іванна Фединчук.

У соціальних мережах вже сформовані ініціативні групи небайдужих громадян, які готові особисто надавати іноземним вболівальникам безкоштовні послуги та допомогу. Це сайт з надання безкоштовних пропозицій туристам щодо житла в містах Євро-2012 www.rooms4free.org.ua, сайт з надання безкоштовних пропозицій туристам щодо трансферу, екскурсій, інформаційних та перекладацьких послуг в містах Євро-2012 www.2012well.com.ua, громадська ініціатива ”I can help U” (сайт з надання безкоштовних інформаційних та перекладацьких послуг туристам www.Icanhelpu.com.

В ході презентації громадської ініціативи в містах, що прийматимуть Євро, відбулися акції «Friendly Ukraine запрошує друзів». Учасники акції за допомогою повітряних кульок відправили символічні запрошення гостям Євро-2012 скористатися нашою гостинністю, а також запросили українських громадян долучатися до лав волонтерів  цієї ініціативи.

Метою ініціативи Friendly Ukraine  є об’єднати зусилля таких небайдужих громадян, долучити до волонтерського руху якомога більше  українців та максимально поширити інформацію про нього як всередині країни, так і країнами світу та Європи.

Контактна особа – Іванна 0977616571

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *