ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відзначили найкращих кельнерів

|

Львів вчетверте святкує День Кельнера. Зокрема, під час урочистостей понад 50 кращих кельнерів міста урочисто нагороджено грамотами за високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток сфери готельно-ресторанного бізнесу м. Львова.  Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Гільдією рестораторів м. Львова за підтримки Львівської міської ради сьогодні відзначено 52 кращих кельнерів із 26 закладів міста.

Під час урочистого нагородження до кельнерів зі словами вітання та подяки звернувся заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів.

«Ми багато у Львові говоримо про розвиток туризму. Багато говоримо про те, що для нас сфера гостинності є дуже важливою. І ця сфера є загалом дуже цікавою для нас.

Я вірю, що Ви дуже багато робите від душі, від серця, а не лише тому, що так у Вас говорить інструкція. Це справді відчувають ті гості, які до нас приїздять, і я щиро усім за це дякую.

Я сподіваюся, що разом ми витримаємо все те, що нам готує місяць червень і далі будемо тільки процвітати», – зазначив заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів.

Як розповідають в управлінні економіки ЛМР, метою святкування Дня Кельнера є відзначення працівників сфери ресторанного бізнесу за їх важливу нелегку працю, підвищення престижу професії та якості обслуговування в закладах ресторанного господарства.

З вітальною промовою до кельнерів також виступила в. о. начальника управління економіки Вікторія Довжик.

«У цей день віддається належне тій праці, яку щодня Ви робите для того, щоб зробити наше місто більш привітним, більш якісним і більш європейським.

Це свято було започатковано чотири роки тому. І нам дуже приємно, що вже вчетверте ми збираємося тут в міській раді для того, щоби відзначити найкращих працівників Вашої професії», – зауважила в. о. начальника управління економіки Вікторія Довжик.

Гасло заходу: «Подаруй кельнеру квітку!».

«Ми закликаємо львів’ян та наших гостей, які підуть 21 травня в львівські ресторани та кав’ярні, подарувати своєму кельнеру або кельнерці весняну квітку, подякувавши таким чином за їх важку роботу.

А власникам та директорам ресторанів м. Львова пропонуємо особисто одягнути форми офіціантів та з 18:00 до 21:00 та обслуговувати клієнтів своїх закладів», – зазначила Вікторія Довжик.

Нагадаємо, святкування Дня Кельнера започатковано Гільдією рестораторів м. Львова за підтримки Львівської міської ради з метою підвищення престижу професії офіціантів та спонукання молоді до навчання цій професії.

Сьогодні у великій сесійній залі Львівської міської ради відбулося урочисте нагородження найкращих кельнерів м. Львова на основі поданих заявок власників закладів ресторанного господарства.

У День кельнера власники та керівники закладів ресторанного господарства на декілька годин – з 18:00 до 21:00 год. – стають кельнерами – особисто приєднуються до обслуговування клієнтів своїх закладів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *